definiția zarf definiție dex

zarf

găsește rime pentru zarf
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: farf, garf, sarf, șarf, tarf, vârf, zaif, zar, zaraf, zară, zare, zarf, zarif, zăr, zări
Cuvinte apropiate: farf, garf, sarf, șarf, tarf, vârf, zaif, zar, zaraf, zară, zare, zarf, zarif, zăr, zări

zarf (-furi),

s.n. – Suport de metal al ceștilor de cafea. – Mr. zarfă. Tc. (arab.) zarf (Roesler 592; Șeineanu, II, 387; Lokotsch 2202; Ronzevalle 119), cf. ngr. ζάρφι, alb. zarfë, bg., ab. zarf.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar