dol neologisme, Dictionar de Neologisme DEX

dol

găsește rime pentru dol
Cuvinte apropiate: bol, col, dal, do, doc, dog, doi (cifră), doi (num.), dol, dolf, doli, dom, don, dop, dor, dos, dul, fol, gol (spațiu, punct), gol (≠ plin), hol, idol, mol, mol, ol, pol, rol, sol, sol, șol, țol, țol

DOL

s.m. Câine sălbatic asiatic, asemănător cu lupul. [< engl. doll].

DOL

s.n. (Jur.) Orice mijloc viclean folosit pentru a determina pe cineva să încheie un contract care este în defavoarea lui. [< lat. dolus, cf. fr. dol].
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar