definiția vâji definiție dex

vâji

găsește rime pentru vâji
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: găji, năji, vai, vari, vați, văci, vădi, văji, vâj, vâjâi, vâji, vâjii, vâjoi, vârî, vrăji
Cuvinte apropiate: găji, năji, vai, vari, vați, văci, vădi, văji, vâj, vâjâi, vâji, vâjii, vâjoi, vârî, vrăji

VÂJ

interj. Cuvânt care imită zgomotul caracteristic produs de vânt, de curgerea năvalnică a unei ape, de mișcarea unui corp care străbate cu viteză un spațiu etc. – Onomatopee.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar