definiția pseudo definiție dex

pseudo

găsește rime pentru pseudo
Cuvinte apropiate: pseud, pseudo, psevdo

PSEUDO-

Element de compunere care înseamnăfals” și care servește la formarea unor substantive și a unor adjective. [Pr.: pse-u-] – Din fr. pseud(o)-.

PSEUDO-

Element prim de compunere savantă însemnândfals”, „(aparent) asemănător”, „asemănare exterioară”. [Pron. pseu-, var. pseud-, psevdo-. / < fr., it. pseudo-, cf. gr. pseudosfals].

PSEUD(O)-

elem.fals”, „(aparent) asemănător”, „înșelător, neadevărat”, „pretins”. (< fr. pseud/o/-, cf. gr. pseudos)
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar