definiția logaritmica definiție dex

logaritmica

găsește rime pentru logaritmica
Cuvinte apropiate: logaritmic

LOGARÍTMIC, -Ă,

logaritmici, -ce, adj. Care se referă la logaritmi; care cuprinde logaritmi, care se face cu ajutorul logaritmilor. ♢ Ecuație logaritmică = ecuație în care intră logaritmul necunoscut. – Din fr. logarithmique.

logarítmic

adj. m., pl. logarítmici; f. sg. logarítmică, pl. logarítmice

LOGARÍTMI//C ~că (~ci, ~ce)

Care ține de logaritm; propriu logaritmului. Calcul ~. /<fr. logarithmique

LOGARÍTMIC, -Ă

adj. Referitor la logaritm; făcut cu ajutorul logaritmilor. [Cf. fr. logarithmique].

LOGARÍTMIC, -Ă

adj. referitor la logaritm; care conține logaritmi; făcut cu ajutorul logaritmilor. o ecuație ~ă = ecuație în care intră logaritmul necunoscut. (< fr. logarithmique)
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar