definiția referitor definiție dex

referitor

găsește rime pentru referitor
Cuvinte apropiate: referitor

REFERITÓR, -OÁRE,

referitori, -oare, adj. Care se referă la ceva sau la cineva; care privește ceva sau pe cineva. ♢ Loc. prep. Referitor la... = despre, în legătură cu..., privitor la... – Referi + suf. -tor.

REFERITÓR

adj. v. privitor.

referitór

adj. m., pl. referitóri; f. sg. și pl. referitoáre

REFERIT//ÓR ~oáre (~óri, ~oáre)

și adverbial (urmat de prepoziția la) Care se referă la...; care se raportează la...; privitor. / a (se) referi + suf. ~tor

REFERITÓR, -OÁRE

adj. Care privește, care se reportă la ceva sau la cineva; privitor. ♦ Referitor la = în legătură cu..., privitor la... [< referi + -tor].

REFERITÓR, -OÁRE

adj. care se referă la..., privitor la... o ~ la = despre, în legătură cu... (< referi + -tor)
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar