pasat sinonim, Dictionar de Sinonime DEX

pasat

găsește rime pentru pasat
Cuvinte apropiate: apăsat, casat, lăsat, masat, palat, palat, panat, panăt, pansat, papat, parat, pasa, pasaj, pasant, pasat, pasă, pavat, păcat, pănat, păpat, părat, păsa, păsat, pătat, pârât, pâsâi, pâsâit, pisat, plasat, rasat, tasat

PASÁ

vb. a mărunți, a zdrobi. (A ~ legume.)

PASÁ

vb. v. da, transmite, trece.

PĂSÁ

vb. 1. a se îngrijora, a se neliniști, a se sinchisi, (prin Mold.) a bindisi. (Nu-i ~ de nimeni.) 2. a-l interesa, a se sinchisi. (Nu-i ~ de nimic.)

PĂSÁ

vb. v. apăsa, călca, comprima, duce, merge, păși, pleca, porni, presa, strânge, umbla.

PĂSÁT

s. terci, (reg.) cir, meșniță, rișcașă. (A mâncat ~ de mălai.)

PĂSÁT

s. v. mei.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar | Kurs walut