Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie bac


Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/bac
Gaseste rime pentru cuvantul bac
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: abac, ac, ba, bab, bac, bacă, bach, baci, bad, bai, bal, bam, ban, banc, bar (unitate de măsură), bar (local), barc, bas, bas, basc, basc, baș, bau, bax, , băi, băl, bărc, băț, bâc, bâca, bâcă, bâlc, bâr, bârc, bât, bâț, bâz, bbc, bec, bec, bic (s.n.), bic (taur), boc, brac, brac, buc, dac, hac, hâc, iac, jac, lac, mac, mâc, oac, pac, pâc, rac (crustaceu), rac (unealtă), sac, sâc, tac, țac, ubac, vac

BAC1, bacuri, s.n. 1. Ambarcație cu fundul și capetele plate, cu care se fac scurte traversări de râuri sau de lacuri sau care este folosită pentru serviciile auxiliare ale unei nave; brod, brudină, pod umblător. 2. (Sport) Platformă sau ambarcație cu vâsle, fixată pe apă pentru antrenamentul canotorilor, caiaciștilor și canoiștilor. 3. (Tehn.) Recipient, vas cu diverse utilizări industriale. – Din fr. bac.

BAC2, bacuri, s.n. Element al sculelor și dispozitivelor de strângere (menghine, mandrine etc.) cu care se prind piesele în vederea prelucrării lor. – Din germ. Backe.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.