gag neologisme, Dictionar de Neologisme DEX

gag

găsește rime pentru gag
Cuvinte apropiate: fag, ga, gad, gag, gaga, gagă, gai, gaj, gal, gam, gang, gap, gar, garg, gas, gat, gay, gaz, gâb, gâf, gâl, gâng, gât, gâț, gig, glag, gog, jâg, mag, pag, rag, vag

GAG

s.n. 1. Efect comic în teatru și în cinematograf, rezultat din evenimente, atitudini, situații contrastante, care creează surpriză. 2. (Fam.) Glumă, vorbă de haz. [< engl., fr. gag].
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar