definiția onor definiție dex

onor

găsește rime pentru onor
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: donor, nor, obor, odor, odor, odor, ogor, omor, onir, onor, onora, opor, ozor, ponor, sonor
Cuvinte apropiate: donor, nor, obor, odor, odor, odor, ogor, omor, onir, onor, onora, opor, ozor, ponor, sonor

onór (onóruri),

s.n. – Cinste. It. onore. E dubletul lui onoare, s.f. – Der. onora, vb. (a cinsti), din fr. honorer; onorabil, adj., din lat. honorabilis, sec. XIX; onorabilitate, s.f., din fr. honorabilité; onorar, adj., din fr. honoraire; onorar, s.n. (recompensă); onorat, adj., folosit numai ca titlu de disticție; onorific, adj., din lat. honorificus.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar