definiția anti definiție dex

anti

găsește rime pentru anti
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: alti, angi, ani, ant, antă, ante, anti, antic, antic, anto, anţi, anzi, inti, tanti
Cuvinte apropiate: alti, angi, ani, ant, antă, ante, anti, antic, antic, anto, anţi, anzi, inti, tanti

anti-

– Pref. neol., introdus în fr. și provenind din gr. ἀντί „contra.” Se folosește atît cu cuvinte neol. (antialcoolic, antidiluvian, antitanc etc.) cît și, mai rar, cu cuvinte din fondul tradițional (antiromîn). În uzul curent s-a confundat uneori cu ante, astfel încît în loc de antecameră, s.f., astăzi se folosește numai anticameră, imitație după fr. antichambre.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar