definiția adio definiție dex

adio

găsește rime pentru adio
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: adi, adia, adio, adipo, agio, agio, amio, apio, audio, axio, idio, odio, radio (s.n.), radio (elem. de comp.)
Cuvinte apropiate: adi, adia, adio, adipo, agio, agio, amio, apio, audio, axio, idio, odio, radio (s.n.), radio (elem. de comp.)

ADÍO

interj. Rămas bun (pentru totdeauna), rămâi cu bine. ♢ (Substantivat) Un trist adio. ♢ Expr. A-și lua adio de la ceva = a socoti ceva ca pierdut pentru totdeauna. ♦ (Ir.) S-a terminat cu..., s-a sfârșit cu... – Din it. addio, fr. adieu.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar