definiția uf definiție dex

uf

găsește rime pentru uf
Cuvinte apropiate: buf, buf, f, of, puf (s.m.), puf (s.n.), ruf, tuf, u, ua, ud, ud, uf, ug, ui, un, un, un (art. nehot.), up, ur, , ut, uu, uz, zuf

UF

interj. Exclamație care exprima ciudă, regret, necaz, plictiseală, dezgust etc. – Onomatopee.

uf

interj.

UF

interj. (se folosește pentru a exprima un sentiment de amărăciune, de disperare, de plictiseală, de nemulțumire, de neplăcere, de dezgust, de ciudă etc.). /Onomat.

uf

interj. – Exprimă suferința sau ușurarea. Creație expresivă, cf. REW 9032. – Der. ufui, vb. (a suspina), cf. ofta.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar