definiția totdeauna definiție dex

totdeauna

găsește rime pentru totdeauna
Cuvinte apropiate: totdeauna, totdeuna

TOTDEAÚNA

adv. 1. În tot timpul (de până acuma); mereu, pururea, necontenit, oricând. ♢ Pentru totdeauna = definitiv; pe vecie. 2. De fiecare dată, în orice ocazie. ♦ De obicei, de regulă. [Var.: (reg.) totdeúna adv.] – Tot + de + a + una.

TOTDEAÚNA

adv. 1. v. întotdeauna. 2. v. veșnic. 3. v. oricând.

totdeaúna

adv.

TOTDEAÚNA

adv. 1) În orice timp; în tot timpul; în permanență; întotdeauna; mereu; oricând. ♢ Pentru ~ pentru tot timpul; definitiv. 2) Cu orice ocazie; de fiecare dată. /tot + de + a + una
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar