definiția pool definiție dex

pool

găsește rime pentru pool
Cuvinte apropiate: cool, pol, poll, pool, popol, popol, potol

POOL

s.n. Înțelegere temporară între întreprinderi privind stabilirea unor prețuri comune, a folosirii în comun a unor patente sau a influențării cursului hârtiilor de valoare. [Pron. pul. / < engl.. poolasociație].

POOL PUL/

s. n. 1. uniune monopolistă pentru fixarea prețurilor, folosirea în comun a unor patente sau influențarea cursului hârtiilor de valoare. 2. ~ metabolic = depozit comun de substanțe intermediare în metabolism; cantitatea totală disponibilă a substanțelor de un anumit fel. (< engl. pool)
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar