definiția iac definiție dex

iac

găsește rime pentru iac
Cuvinte apropiate: ac, bac, bâc, dac, diac, diac, diac, hac, hâc, ia, iac, iaca (s.f.), iaca (interj.), iacă, iaco, iad, ian, iar (adv., conj.), iar (s.n.), iarc, iaz, ic, ilac, inc, ioc, ipac, iuc, jac, lac, mac, mâc, oac, pac, pâc, rac (crustaceu), rac (unealtă), sac, sâc, siac, șiac, șiac, tac, țac, vac

IAC,

iaci, s.m. Mamifer rumegător din Tibet, mai mic decât bivolul, cu corpul masiv, acoperit de păr lung de culoare brună și cu o cocoașă pe ceafă (Poephagus grunniens). – Din fr. yack.

IAC

s. (ZOOL.; Poephagus grunniens) bou grohăitor.

iac

s. m., pl. iaci

IAC iaci

m. Mamifer rumegător asemănător cu bivolul, dar de talie mai mică, cu păr lung și cu o cocoașă pe ceafă. [Monosilabic] /<fr. yack

IAC

s.m. Mamifer rumegător din Tibet mai mic decât bivolul, cu corpul acoperit de păr lung, domesticit și folosit ca animal de povară. [Scris și yak. / < fr. yack < cuv. tibetan].

IAC

s. m. mamifer erbivor rumegător din Tibet, mai mic decât bivolul, cu păr lung, domesticit, animal de povară. (< fr. yack)

iac

, iacuri s.n. (țig., fig.) chibrit, foc.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar