definiția eliminarea definiție dex

eliminarea

găsește rime pentru eliminarea
Cuvinte apropiate: eliminare

ELIMINÁRE,

eliminări, s.f. Acțiunea de a elimina și rezultatul ei; înlăturare, îndepărtare. ♢ Expr. A proceda prin eliminare = a căutadescopere ceva înlăturând, pe rând, elementele nerelevante în scopul obținerii esențialului. – V. elimina.

ELIMINÁRE

s. 1. v. anulare. 2. v. curățare. 3. v. suprimare. 4. v. evacuare. 5. v. excludere. 6. v. înlăturare.

elimináre

s. f., g.-d. art. eliminării; pl. eliminări

ELIMINÁRE

s.f. Acțiunea de a elimina și rezultatul ei; înlăturare, îndepărtare. ♢ A proceda prin eliminare = a căutadescoperi ceva înlăturând pe rând elementele nerelevante pentru a reține esențialul, lucrul căutat etc. [< elimina].

ELIMINÁRE

s. f. acțiunea de a elimina. o a proceda prin ~ = a căutadescoperi ceva înlăturând pe rând elementele nerelevante pentru a reține esențialul, lucrul căutat etc. (< elimina)
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar