schimă sinonim, Dictionar de Sinonime DEX

schimă

găsește rime pentru schimă
Cuvinte apropiate: chimă, schemă, schia, schijă, schilă, schimă, schimb, schimba, schira, schismă, schița, schiță, schiza, schiză, scrima, scrimă, shimă

SCHÍMĂ

s. v. aer, aspect, chip, cin, expresie, față, figură, fizionomie, grimasă, înfă-țișare, mină, obraz, rasă, schimono-seală, schimonosire, schimonositură, strâmbătură, tagmă.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.


Curs valutar