pica neologisme, Dictionar de Neologisme DEX

pica

găsește rime pentru pica
Cuvinte apropiate: apica, cică, dică, epică, fica, mică, paca, păca, pâca, pâcă, pia, pic, pica, pica, picaj, picat, pică, picea, pici, piclă, picnă, pico, picsă, pict, picta, pifă, piha, pihă, pilă, pină, pincă, pipa, pipa, pipă, pircă, pisa, pișa, pișca, pișcă, pișcă, pită, pița, piță, piua, piuă, piuca, piucă, pivă, plica, plică, pucă, puică, sica, sică, spica, șică, țică, uică, vică

PICÁ

vb. I. intr. (Av.) A face un picaj. [P.i. pic, pichez. / < fr. piquer].

PÍCA

s.f. (Med.) Pervertire a poftei de mâncare. [< fr. pica, cf. lat. pica – coțofană].

PICÁ

vb. I. intr. (Av.) A face un picaj. [P.i. pic, pichez. / < fr. piquer].

PÍCA

s.f. (Med.) Pervertire a poftei de mâncare. [< fr. pica, cf. lat. pica – coțofană].

PÍCĂ1

s.f. Ciudă, pizmă. [< fr. pique].

PÍCĂ2

s.f. Unul dintre semnele de pe cărțile de joc, în formă de inimă sau de frunză colorată în negru și având o codiță. [< fr. pique].
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.