paie sinonim, Dictionar de Sinonime DEX

paie

găsește rime pentru paie
Cuvinte apropiate: baie, faie, gaie, laie, laie, naie, naie, oaie, pace, padie, pai, paia, paic, paieș, paiet, pair, pale, palie, palie, pane, pare, parie, pate, patie, pavie, pazie, păi (adv.), păi (vb.), păier, păier, păiet, păime, păire, păiș, păit, pălie, păpie, pășie, pâi, pâine, plie, râie, râie

FLOAREA-PÁIULUI

s. v. albăstrea, albăstrică, albăstriță, vinețea, vinețică.

PAIELE-ȚIGÁNULUI

s. v. calea lactee, calea-laptelui.

PĂREÁ

vb. 1. a arăta, a semăna. (~ a fi mai mult o proză versificată.) 2. a crede, a-și imagina, a-și închipui, a i se năzări, (înv. și pop.) a i se năluci. (Ți s-a ~ numai că l-ai văzut.)
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.