Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

4 rezultate Dex Online pentru definitie mobile


Cauta

URL scurt: webdex.ro/mobile
Gaseste rime pentru cuvantul mobile
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: mobil, mobil, mobil, mobila, mobilă, mobile, mobili, mobilo

MÓBILE adv. (muz.) mobil, mișcător. (< it. mobile)

MOBÍL1, -Ă I. adj. 1. care se mișcă sau se poate mișca. 2. schimbător, nestatornic; versatil. ♢ (despre fața omului) care își schimbă ușor expresia; (despre ochi) în continuă mișcare. 3. (despre substantive) apt de a suferi moțiune2. II. s. n. 1. corp în mișcare. 2. cauză determinată a unei acțiuni; motiv. (< fr. mobile, lat. mobilis)

MOBIL2(O)-, -MOBÍL elem.mobil, mișcător”. (< fr. mobil/o/-, -mobile, cf. lat. mobilis)

MÓBILĂ s. f. 1. obiect care servește la amenajarea unei locuințe. ♢ (col.) mobilier. 2. (herald.) orice piesă în alcătuirea unei steme, a unui scut. (după it. mobile, fr. meuble, germ. Möbel)

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.