Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Dictionare: ToateDEXSinonimeAntonimeNeologismeOrtograficArh. & Reg.EtimologicAcademic
Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/sic
Gaseste rime pentru cuvantul sic

4 rezultate Dex Online pentru definitie sic, șic

Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: bic (s.n.), bic (taur), fic, ic, jic, lic, mic, pic, sac, sâc, sec, sfic, si, sia, siac, sic, sica, sică, sici, sico, sie, sif, sii, sil, sim, sin, sin, sip, sir, sit, siv, smic, soc, spic, spic, stic, suc, șic, tic, țic
SIC1 adv. Cuvânt care înseamnăașa”, scris, de obicei între paranteze (adesea urmat de semnul exclamării) și folosit ca indicație pentru ca cititorii știe o greșeală dintr-un text reprodus aparține originalului, adică autorului respectiv, și nu comentatorului. – Cuv. lat.
SIC2 interj. v. sâc.
ȘIC1 s.n. Eleganță, distincție, bun-gust (în îmbrăcăminte, în atitudini). ♢ (Adjectival) O femeie șic. ♢ (Adverbial) Se îmbracă șic. ♦ Lucru care amuză, care are haz. – Din fr. chic.
ȘIC2, șicuri, s.n. Fiecare dintre micile foițe de metal lucios care se aplică drept podoabă pe unele haine femeiești; fluture, paietă. – Din scr. šik, magh. sik.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.