Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie satura


Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/satura
Gaseste rime pentru cuvantul satura
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: batură, datura, latură, latură, lătura, lătură, lătură, matura, mătura, mătură, mătură, natură, natură, osatură, pătură, satara, satira, satiră, satiră, satura, saturat, saturn, saură, savura, savură, sătura, săturat, sâpura, statură, stura, stură, sutura, sutură

SATURÁ, saturéz, vb. I. Tranz. A aduce un sistem fizico-chimic sau tehnic în stare de saturație. – Din fr. saturer, lat. saturare.

SĂTURÁ, sátur, vb. I. Refl. și tranz. 1. A(-și) potoli pe deplin foamea sau setea, a (se) îndestula cu mâncare sau cu băutură. ♢ Loc. adv. Pe săturate = în cantitate suficientă pentru potolirea deplină a foamei sau a setei. 2. Fig. A fi sau a face fie pe deplin mulțumit, satisfăcut (de sau cu ceva). 3. Fig. A fi sau a face fie sătul, plictisit, dezgustat, scârbit de ceva sau de cineva. – Lat. saturare.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.