Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie sart


Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/sart
Gaseste rime pentru cuvantul sart
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: art, cart, fart, hart, jart, kart, mart, nart, part, salt, sar, sard, sare, sarf, sari, sari, sart, sart, sat, săra, săra, sărat, sără, sărât, sări, sărit, sărut, sânt, sârb, sârg, sâst, scart, sort, spart, start, șart

SART, sarturi, s.n. Odgon de oțel sau de cânepă care servește la fixarea laterală a catargelor și la prinderea scărilor pentru urcarea pe acestea. – Din it. sarta.

ȘART1 interj. Cuvânt care imită zgomotul produs de o lovitură dată cu palma. – Onomatopee.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.