Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie moto


Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/moto
Gaseste rime pentru cuvantul moto
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: foto, koto, loto, mito, modo, molto, mono, mot, moto (s.n.), moto (adv., elem. de comp.), motoc, motor, motov, motto, noto, oto, poto, roto

MÓTO2, motouri, s.n. Citat luat, de obicei, dintr-o operă consacrată sau semnată de un autor celebru, pus la începutul unei lucrări, al unui capitol etc. cu scopul de a releva ideea fundamentală a scrierii respective. – Din it. motto, germ. Motto.

MOTO1- Element de compunere care înseamnăpus în mișcare cu ajutorul unui motor”, „echipat cu un motorși care servește la formarea unor substantive și a unor adjective. ♢ (Folosit independent) Mijloace moto.Din fr. moto-.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.