Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie maus


Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/maus
Gaseste rime pentru cuvantul maus
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: caus, mais, majus, mas, mas, mau, maur, maus, mauș, mays, mus, paus

MAUS1, mausuri, s.n. Numele unui joc de cărți. – Din germ. Maus.

MAUS2, mausuri, s.n. Dispozitiv acționat manual, conectat la un computer, a cărui deplasare pe o suprafață antrenează deplasarea cursorului pe ecran. – Din engl. mouse.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.