Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie ins


Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/ins
Gaseste rime pentru cuvantul ins
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: cins, in, in (elem.de comp.), ina, ină, inc, ino, ins, ius, în, îns, însă, îs, lins, nins, tins, uns

INS, inși, s.m. Individ, persoană, om. ♢ Tot insul = fiecare; toți oamenii. – Lat. ipsus (= ipse).

ÎNS, ÎNSĂ, înși, înse, pron. 1. (Pronume personal, azi art., precedat de prep. „întru”, „printru”) El, ea, dânsul, dânsa. 2. (Pronume de întărire, de obicei adjectival, astăzi numai la f. pl.) Însuși. Ele însele.Lat. ipsus, ipsa (= ipse, ipsa).

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.