Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie hard


Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/hard
Gaseste rime pentru cuvantul hard
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: ard, bard, card, cârd, fard, gard, haid, har, hara, hard, harș, hart, harț, hâd, hâr, hâră, hârb, hârș, hârț, iard, lard, nard, sard, yard

HARD subst. (Fam.) Hardware. – Prescurtat din hard[ware].

HARD ROCK, (2) hard rock-uri, s.n. 1. Stil în muzica ușoară și de jaz cu sonorități puternice, obsedante. 2. Cântec în stil hard rock (1). – Din engl. hard rock.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.