Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie hap


Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/hap
Gaseste rime pentru cuvantul hap
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: ap, cap (conducător), cap (extremitate, vârf), cap (geogr.), gap, ha, hac, hai, hai, hal, ham, han, han, hap, har, hat, haț, hau, haz, , hăi, hăi, hăt, hăț, hău, , hâc, hâd, hâi, hâj, hâr, hâș, hâț, hep, hip, hlap, hop, hup, jap, jap, lap, nap, pap, rap, râp, tap, țap, zap

HAP1 interj. Cuvânt care imită zgomotul produs de apucarea sau de înghițirea rapidă a ceva. – Onomatopee.

HAP2, hapuri, s.n. (Pop. și fam.) Medicament preparat în formă de pastilă sau de cașetă, pentru a putea fi înghițit ușor. ♢ Expr. A înghiți (sau a face pe cineva înghită) un hap (ori hapul) = a suporta (sau a face pe cineva suporte) ceva neplăcut. – Din tc. hap.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.