Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie hârți


Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/hârți
Gaseste rime pentru cuvantul hârți
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: harț, harță, harți, hărăți, hărțui, hăți, hârâi, hârgi, hârsi, hârț, hârță, hârțâi, hârți, hârțui, horți, marți, marți, părți, târți

HÂRȚI1 interj. (În expr.) Hârți încoace (sau încolo), scârți încolo, exprimă o încercare neizbutită de a urni din loc un lucru greu. – Onomatopee.

HÂRȚI2 s.m. pl. V. harți.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.