Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Un singur rezultat pentru definitie clipa


Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/clipa
Gaseste rime pentru cuvantul clipa
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: clapă, clica, clică, clima, climă, clină, clip, clipă, clipcă, clipi, clips, cliră, clisă, clișa, clită, cliva, cliză, clupa, clupă, lipa, lipă, șlipă

CLÍPĂ, clipe, s.f. Interval de timp foarte scurt; clipită. ♢ Loc. adv. Într-o (sau, rar, în) clipă = numaidecât, îndată, imediat. În câteva clipe = foarte repede. În clipa aceea = chiar atunci, chiar în momentul de care este vorba. Din clipă în clipă sau dintr-o clipă în alta = dintr-un moment într-altul; îndată; foarte curând. (Cu valoare de interjecție) O clipă! exclamație prin care se cere cuiva aibă puțină îngăduință, aștepte, se oprească puțin. – Din clipi (derivat regresiv).

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.