Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Dictionare: ToateDEXSinonimeAntonimeNeologismeOrtograficArh. & Reg.EtimologicAcademic
Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/captă
Gaseste rime pentru cuvantul captă

Un singur rezultat pentru definitie capta, captă

Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: canta, cantă, capă, capia, caplă, capota, capotă, capră, capsa, capsă, capta, captar, captat, captă, carta, cartă, castă, cata, căpăta, căpia, căputa, căpută, căta, căuta, cânta, ceaptă, faptă
CAPTÁ, captez, vb. I. Tranz. A aduna, a colecta lichide sau gaze într-un tub, într-un rezervor, într-un bazin etc. ♦ A intercepta, a izbuti audă ceva. ♦ Fig. A atrage, a ademeni pe cineva; a încerca obțină, câștige ceva printr-un anumit mijloc. – Din fr. capter, lat. captare.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.