Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Un singur rezultat pentru definitie cași


Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/cași
Gaseste rime pentru cuvantul cași
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: băși, băși, cali, caș, caș, cașa, cașă, cași, cașie, cavi, căci, cădi, căi, căli, căni, căoi, cășăi, căvi, câci, câi, câș, câșt, câști, ciși, coși, năși, pași, păși, rași

CAȘ, (1) cașuri, s.n. (cași, s.m.) 1. Produs alimentar preparat din lapte închegat și stors de zer. 2. Substanță lipicioasă care se formează în colțurile ciocului la puii de păsări. ♢ Expr. (Ir.) E cu caș(ul) la gură sau Încă nu i-a picat cașul de la gură, se spune despre un tânăr nepriceput, lipsit de experiență (dar cu pretenții). – Lat. caseus.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.