Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Un singur rezultat pentru definitie bon


Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/bon
Gaseste rime pentru cuvantul bon
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: ban, bion, boa, bob (sămânță), bob (sanie, elevator), bob (plantă - s.m.), boc, boi, boi, bol, bon, bonă, bonc, bond, bong, bont, bont, bonț, bonz, bop, bor, boș, bot, boț, bou, box, box, boy, boz, bun (s.m.f., adj.), bun (s.n.), con, don, eon, fon, gon, hon, ion, mon, non, on, son, son, ton, ton, won

BON, bonuri, s.n. 1. Bilet provizoriu pe baza căruia se eliberează o marfă, un bun etc. 2. Hârtie de valoare emisă de stat sau de o instituție financiară recunoscută de stat. ♢ Bon de tezaur = obligație emisă de stat pentru sumele împrumutate pe termen scurt și pentru care statul plătește dobândă. – Din fr. bon.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.