Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

4 rezultate Dex Online pentru definitie bait


Cauta

URL scurt: webdex.ro/dex/bait
Gaseste rime pentru cuvantul bait
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: babit, baht, bai, baia, baie, bain, bair, bait, baiț, baiu, balt, barit, băcit, băi, băia, băiat, băiat, băiet, bălit, bănit, bășit, băut, bâșt, bât, bit, boit, căit, hait, hăit, hâit, păit, răit

BAIT, baiți, s.m. (Inform.) Ansamblu de biți (de obicei 8) folosit pentru examinarea capacității de memorie (3). – Din engl. byte.

BAIȚ, baițuri, s.n. Colorant folosit în tâmplărie, în industria textilă, în tăbăcărie etc. – Din germ. Beize.

BĂÍ1, băiesc, vb. IV. Refl. (Rar) A face baie1. – Din baie1.

BĂÍ2, băiesc, vb. IV. Intranz. (Reg.) A lucra într-o mină (de aur). – Din baie2.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.