Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Un singur rezultat pentru definitie duo


Cauta

URL scurt: webdex.ro/etimologic/duo
Gaseste rime pentru cuvantul duo
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: deo, do, duco, dud, duh, dul, dum, duo, dup (s.n.), dup (s.m.), dur, duro, dus, duș, huo, iuo

dúo s.n. – Compoziție muzicală executată pe două voci. It. duo. – Der. duet, s.n., din it. duetto; duetist, s.m., din fr. duettiste.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.