Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Un singur rezultat pentru definitie clara


Cauta

URL scurt: webdex.ro/etimologic/clara
Gaseste rime pentru cuvantul clara
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: cara, căra, câră, ceară, claca, clacă, cladă, cladă, clama, clamă, clapă, clar, clarc, clasa, clasă, cliră, coară

clar (cláră), adj. – Deslușit; limpede. Lat. clarus (sec. XIX), cf. chiar. – Der. neclar, adj. (care nu se vede, nu se distinge, nu se înțelege bine); clarisim, adj. (foarte clar), din lat. clarisimus (sec. XVIII); claritate, s.f., din lat. claritatem; clarifica, vb., din lat. clarificare; clarobscur, s.n.; clarificator, adj.; clarvăzător, adj., format prin traducere din fr. clairvoyant.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.