Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Un singur rezultat pentru definitie bâșt


Cauta

URL scurt: webdex.ro/etimologic/bâșt
Gaseste rime pentru cuvantul bâșt
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: baht, bait, balt, baș, baștă, baștă, baște, băși, băși, bășit, băut, bâșt, bât, câșt, fâșt, țâșt

bîșt interj. – Exprimă mișcarea rapidă cu care dispar anumite animale, de ex. broasca ce se aruncă în apă, iepurele în tufiș etc. – Var. bîschi, hușchi. Creație expresivă, comparabilă cu hîș sau , cu care se gonesc păsările din ogradă. – Der. bîști, vb. (a scăpa, a fugi, a dispărea).

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.