Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Dictionare: ToateDEXSinonimeAntonimeNeologismeOrtograficArh. & Reg.EtimologicAcademic
Cauta

URL scurt: webdex.ro/treizeci
Gaseste rime pentru cuvantul treizeci

3 rezultate Dex Online pentru definitie treizeci

Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: treizeci
TREIZÉCI num. card. Număr care are în numărătoare locul între douăzeci și nouă și treizeci și unu și care se indică prin cifra 30 sau XXX. ♢ (Adjectival) Are treizeci de ani. ♢ (Substantivat) Scrie un treizeci pe tablă. ♢ (Cu valoare de num. ord.) Tomul treizeci. ♢ (Formează numeralul adverbial corespunzător) De treizeci de ori. ♢ (Formează numeralul multiplicativ corespunzător) De treizeci de ori pe atâta. ♢ (Precedat decâte”, formează numeralul distributiv corespunzător) Câte treizeci de părți.Trei + zece.
treizéci num.
TREIZÉCI num. card. 1) Douăzeci plus zece. 2) (cu valoare de num. ord.) Al treizecilea; a treizecea. [Sil. trei-zeci] /trei + zece
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.