Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Dictionare: ToateDEXSinonimeAntonimeNeologismeOrtograficArh. & Reg.EtimologicAcademic
Cauta

URL scurt: webdex.ro/tele
Gaseste rime pentru cuvantul tele

5 rezultate Dex Online pentru definitie tele

Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: fele, iele, jele, lele, mele, tale, tel, tele, teleo, teler, telex, teli, telie, tell, telo, teme, tete, teve, trele, tule
TELE- 1. Element de compunere care înseamnădeparte”, „la distanță”, „de departeși care servește la formarea unor substantive, adjective sau verbe. 2. Formă abreviată pentru televiziune, care, izolându-se, a devenit element de compunere cu sensulteleviziune”, „televizorși servește la formarea unor substantive, adjective și verbe. – Din fr. télé-.
tele- Pref. care indică ideea de distanță mare. Gr. τήλε-, prin intermediul fr. télé-.
TELE- Element prim de compunere savantă cu semnificația „(de) la distanță”, „prin intermediul televiziunii”. [Var. tel-. / < fr. télé-, cf. gr. teledeparte].
TELE1- elem. tel2(e)-.
TÉLE2 s. f. televiziune. (< fr. télé)
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.