Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Dictionare: ToateDEXSinonimeAntonimeNeologismeOrtograficArh. & Reg.EtimologicAcademic
Cauta

URL scurt: webdex.ro/sica
Gaseste rime pentru cuvantul sica

8 rezultate Dex Online pentru definitie sica, sică, șică

Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: cică, dică, fica, isică, mică, pica, pica, pică, saca, seca, sia, sic, sica, sicap, sicar, sică, sici, sico, sicră, sida, sigă, silă, silcă, sima, sipcă, sira, sită, spica, sucă, șică, țică, uică, vică
síca s. f.
SÍCA s. f. pumnal cu lama ușor încovoiată. (< lat. sica)
SÍCĂ, sici, s.f. Plantă erbacee cu tulpina ramificată, cu frunze mari de culoare verde-închis dispuse în rozete și cu flori mici albăstrui sau roșietice în formă de spiculețe (Statice gmelini).Et. nec.
SÍCĂ s. (BOT.; Statice gmelini) (reg.) marchedon, garofiță-de-mare, limba-boului, limba-peștelui.
sícă s. f., g.-d. art. sícii; pl. sici
SÍ//CĂ ~ci f. Plantă erbacee cu tulpina ramificată, cu frunze mari, dispuse în rozete, cu flori violete, grupate în spiculețe, răspândită în deșerturi și pe litoral. /Orig. nec.
sícă s.f. – Plantă (Statice Gmelini). Origine necunoscută.
șícă! interj. (reg.; repetat) strigăt cu care se cheamă oile.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.