Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Dictionare: ToateDEXSinonimeAntonimeNeologismeOrtograficArh. & Reg.EtimologicAcademic
Cauta

URL scurt: webdex.ro/nouazeci
Gaseste rime pentru cuvantul nouazeci

4 rezultate Dex Online pentru definitie nouăzeci

Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: douăzeci, nouăzeci
NOUĂZÉCI num. card. Număr care are în numărătoare locul între optzeci și nouă și nouăzeci și unu; se indică prin cifra 90 (sau XC). ♢ (Adjectival) Are nouăzeci de ani. ♢ (Substantivat) Erau nouăzeci. ♢ (Cu valoare de num. ord.) Rândul nouăzeci. v (Intră în componența num. adverbial) De nouăzeci de ori. ♢ (Precedat decâte”, intră în componența num. distributiv) Câte nouăzeci de lei.Nouă + zeci.
nouăzéci num.
NOUĂZÉCI1 num. card. 1) Optzeci plus zece. 2) (cu valoare de num. ord.) Al nouăzecilea, a nouăzecea. /nouă + zeci
NOUĂZÉCI2 m. 1) Număr constând din nouăzeci de unități. 2) Cifra 90 sau XC. 3) Obiect marcat cu această cifră. /nouă + zeci
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.