Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Dictionare: ToateDEXSinonimeAntonimeNeologismeOrtograficArh. & Reg.EtimologicAcademic
Cauta

URL scurt: webdex.ro/maz
Gaseste rime pentru cuvantul maz

4 rezultate Dex Online pentru definitie maz

Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: az, bâz, caz, gaz, haz, iaz, jaz, laz, ma, mac, mag, mai, mal, man, mas, mas, mat, maț, mau, max, maz, mazu, , măi, măr (pom), măr (fruct), mâc, mâl, mânz, mâr, mâș, mâț, mez, miz, naz, raz, răz, saz, văz, zâz
MAZ subst. (La jocul de cărți; de obicei art.) Sumă cu care un jucător majorează miza inițială. ♦ În plus, pe deasupra. – Din rus. maz.
MAZ s. v. email, glazură, smalț.
maz (-zuri), s.n. – Miză, cantitate pontată într-un joc de cărți. Rus. maz, din germ. Mass (Tiktin). Rar.
mázul s. n. art.
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.