Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

5 rezultate Dex Online pentru definitie inaintea


Cauta

URL scurt: webdex.ro/inaintea
Gaseste rime pentru cuvantul inaintea
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: dinaintea, înainta, înainte, înaintea

a i se face negru înaintea ochilor expr. a se enerva, a se înfuria.

ÎNAÍNTEA prep. (Construit cu gen.) 1. (Cu sens local) În fața, dinaintea (cuiva sau a ceva). Înaintea ochilor.De față cu..., față de... 2. (Cu sens temporal) Anterior, mai devreme decât... – Din înainte.

ÎNAÍNTEA prep. dinaintea, (Transilv.) pedri. (Stă în picioare ~ lui.)

înaíntea prep.

ÎNAÍNTEA prep. 1) (urmat de un substantiv în genitiv sau de un substitut al acestuia exprimă un raport spațial, indicând locul din fața cuiva sau a ceva) În fața. Se află înaintea mea. 2) (exprimă un raport temporal de anterioritate) Până la; anterior. Înaintea prânzului. /Din înainte

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.