Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Dictionare: ToateDEXSinonimeAntonimeNeologismeOrtograficArh. & Reg.EtimologicAcademic
Cauta

URL scurt: webdex.ro/eliminarea
Gaseste rime pentru cuvantul eliminarea

5 rezultate Dex Online pentru definitie eliminare

Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: eliminare
ELIMINÁRE, eliminări, s.f. Acțiunea de a elimina și rezultatul ei; înlăturare, îndepărtare. ♢ Expr. A proceda prin eliminare = a căuta descopere ceva înlăturând, pe rând, elementele nerelevante în scopul obținerii esențialului. – V. elimina.
ELIMINÁRE s. 1. v. anulare. 2. v. curățare. 3. v. suprimare. 4. v. evacuare. 5. v. excludere. 6. v. înlăturare.
elimináre s. f., g.-d. art. eliminării; pl. eliminări
ELIMINÁRE s.f. Acțiunea de a elimina și rezultatul ei; înlăturare, îndepărtare. ♢ A proceda prin eliminare = a căuta descoperi ceva înlăturând pe rând elementele nerelevante pentru a reține esențialul, lucrul căutat etc. [< elimina].
ELIMINÁRE s. f. acțiunea de a elimina. o a proceda prin ~ = a căuta descoperi ceva înlăturând pe rând elementele nerelevante pentru a reține esențialul, lucrul căutat etc. (< elimina)
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.