Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Dictionare: ToateDEXSinonimeAntonimeNeologismeOrtograficArh. & Reg.EtimologicAcademic
Cauta

URL scurt: webdex.ro/clipe
Gaseste rime pentru cuvantul clipe

7 rezultate Dex Online pentru definitie clipă

Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: cipe, clape, clip, clipă, cliper, clipet, clipi, clips
CLÍPĂ, clipe, s.f. Interval de timp foarte scurt; clipită. ♢ Loc. adv. Într-o (sau, rar, în) clipă = numaidecât, îndată, imediat. În câteva clipe = foarte repede. În clipa aceea = chiar atunci, chiar în momentul de care este vorba. Din clipă în clipă sau dintr-o clipă în alta = dintr-un moment într-altul; îndată; foarte curând. (Cu valoare de interjecție) O clipă! exclamație prin care se cere cuiva aibă puțină îngăduință, aștepte, se oprească puțin. – Din clipi (derivat regresiv).
CLÍPĂ s. v. moment.
CLÍPĂ s. v. pleoapă.
Clipăeternitate, veșnicie, frunte
clípă (moment) s. f., g.-d. art. clípei; pl. clípe
clípă (geol.) s. f., g.-d. art. clípei
CLÍP//Ă ~e f. Interval de timp foarte scurt; moment; clipită; secundă. ♢ În orice ~ oricând; în orice moment. Din ~ în ~ din moment în moment. /v. a clipi
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.