Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

Dictionare: ToateDEXSinonimeAntonimeNeologismeOrtograficArh. & Reg.EtimologicAcademic
Cauta

URL scurt: webdex.ro/capitaliste
Gaseste rime pentru cuvantul capitaliste

6 rezultate Dex Online pentru definitie capitalist

Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: capitalist
CAPITALÍST, -Ă, capitaliști, -ste, adj., s.m. și f. 1. Adj. Care aparține capitalismului sau care are trăsăturile capitalismului, privitor la capitalism. 2. S.m. și f. Persoană care posedă capital1Din fr. capitaliste.
capitalíst adj. m., s. m., pl. capitalíști; f. sg. capitalístă, pl. capitalíste
CAPITALÍ//ST1 ~stă (~ști, ~ste) Care ține de capitalism; propriu capitalismului. Orânduire ~stă. /<fr. capitaliste
CAPITALÍ//ST2 ~stă (~ști, ~ste) m. și f. Persoană care posedă capital. /<fr. capitaliste
CAPITALÍST, -Ă adj. Referitor la capitalism. // s.m. și f. Posesor de capital care își însușește plusvaloarea fără intervină direct în procesul de producție. [Cf. fr. capitaliste].
CAPITALÍST, -Ă I. adj. propriu capitalismului. II. s.m.f. 1. posesor de capital, de mijloace de producție. 2. cel care e favorabil regimului capitalist. (< fr. capitaliste)
Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.