Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

2 rezultate Dex Online pentru definitie usca


Cauta

URL scurt: webdex.ro/sinonime/usca
Gaseste rime pentru cuvantul usca
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: ască, huscă, isca, muscă, oscă, ruscă, ruscă, uică, urca, usca, uscat (s.n.), uscat (adj.), usna, usnă, usta

USCÁ vb. 1. a se zbici, a se zvânta, (înv. și reg.) a se prăji. (Rufele s-au ~.) 2. v. deshidrata. 3. v. ofili. 4. a se împietri, a se întări, a se învârtosa. (Pâinea veche s-a ~.)

USCÁ vb. v. atrofia, calici, degenera, ruina, sărăci, scăpăta, seca.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.