Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

4 rezultate Dex Online pentru definitie uluit


Cauta

URL scurt: webdex.ro/sinonime/uluit
Gaseste rime pentru cuvantul uluit
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: huluit, suluit, uguit, ulmit, ulucit, ului, uluit, urluit, uruit, ușuit

ULUÍT adj. 1. v. crucit. 2. v. uimit.

ULUÍT adj. v. amețit, buimac, buimăcit, năuc, năucit, tâmpit, zăpăcit.

ULUÍ vb. 1. v. uimi. 2. a uimi, (fig.) a speria. (M-a uluit cu inteligența lui.) 3. a năuci, a stupefia, a uimi. (Vestea aflată l-a uluit.) 4. v. minuna.

ULUÍ vb. v. ameți, buimăci, dărăpăna, dărâma, fâstâci, intimida, încurca, nărui, năuci, prăbuși, prăvăli, risipi, surpa, zăpăci.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.