Joaca acum Serpent! Joaca acum Serpent!

3 rezultate Dex Online pentru definitie presă


Cauta

URL scurt: webdex.ro/sinonime/presă
Gaseste rime pentru cuvantul presă
Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: dresa, gresa, opresa, piesă, prasă, prea, preda, presa, presaj, presar, presaș, presat, presă, presi, presta, preta, tresă

PRÉSĂ s. 1. v. teasc. 2. (TIPOGR.) teasc, (înv.) stambă. (O carte care a intrat sub ~.) 3. tipar. (Libertatea ~ei.) 4. v. ziaristică.

PRESÁ vb. 1. a apăsa, a comprima, a strânge, (înv. și pop.) a păsa. (~ piesa cu ajutorul ...) 2. v. bătători. 3. v. tescui.

PRESÁ vb. v. constrânge, face, forța, grăbi, obliga, sili, zori.

Widget WebDex - Ia cu tine dictionarul explicativ roman in blogul, pagina sau site-ul tau!
Plugin de browser - Adauga pluginul de cautare WebDex in browserul tau.
Majoritatea definitiilor incluse in acest dictionar explicativ roman online sunt preluate din baza de definitii a DEX Online. Webdex nu isi asuma responsabilitatea pentru faptele ce rezulta din utilizarea informatiilor prezente pe acest site si nu are nici o raspundere cu privire la corectitudinea si coerenta informatiilor prezentate. Dex Online - dictionar explicativ roman este transpunerea pe internet a unor dictionare de prestigiu ale limbii romane. DEX Online - dictionar explicativ roman este creat si intretinut de un colectiv de voluntari. Definitiile DEX Online sunt preluate textual din sursele mentionate, cu exceptia greselilor evidente de tipar. DEX Online - dictionar explicativ este un proiect distribuit.